• 30% Korting op bijna alle producten
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60

O V E R  O N S

Keli en Jordi

Wie zijn wij en wat is onze missie?

Wij zijn Keli en Jordi, de oprichters van WOOFRZ. En net zoals jij, zijn wij echte hondenliefhebbers. Wij zijn twee jonge ondernemers met een missie. Wij willen honden en hun baasjes het zo gemakkelijk mogelijk maken en er tegelijkertijd voor zorgen dat zij stijlvol voor de dag komen. Wij  streven er naar om onze hondenaccessoires zo te ontwerpen dat je niet alleen kunt genieten van een mooi design, maar ook van gebruiksgemak.

Maar dat is nog niet alles... Wij willen met ons merk namelijk ook zwerf- en asielhonden helpen. En door jouw aankoop bij WOOFRZ help jij daaraan mee!

 

WOOFRZ

Ons hondenmerk is ontstaan uit liefde voor onze eigen trouwe viervoeter Levi. Wij hebben Levi in 2015 geadopteerd uit Spanje via de prachtige organisatie IARA. Levi is in Spanje als zwervende hond op straat gevonden en heeft gelukkig  bij ons zijn gouden mandje mogen vinden.

Helaas zijn er overal ter wereld veel zwerf- en asielhonden, zonder gouden mandje. Onze ultieme droom is dan ook om alle thuisloze honden in binnen- en buitenland te helpen. Wij weten dat dit een erg groot streven is... maar hé! Als je niets doet gebeurt er sowieso niets! Daarom hebben wij besloten om onze droom achterna te gaan en ons eigen hondenmerk WOOFRZ opgezet. Met dit merk willen wij jou én honden in binnen- en buitenland helpen. Door jouw aankoop genieten jij en je ‘WOOFR’ van stijlvolle producten én gaat er een donatie naar een hondenorganisatie.

In de toekomst hopen wij ooit zelf een hondenopvang op te kunnen zetten. De eerste stap richting die droom is met het oprichten van ons hondenmerk WOOFRZ gezet!

Levi
Keli, Jordi en Levi

Door Levi zijn wij erachter gekomen dat honden echte banjers kunnen zijn. Ze zijn niet vies van vies worden en dat mag natuurlijk ook. Maar voor de baasjes is dit niet altijd even leuk. Denk aan die stinkende halsband na een plons in de sloot of die watervlekken op de vloer rondom de voerbakken..

Wij vinden dan ook dat gebruiksgemak net zo belangrijk is als een modern design. Daarom zijn wij hondenaccessoires gaan ontwikkelen met het beste van beide werelden. Zo hebben onze riemen en halsbanden bijvoorbeeld een strak design én zijn ze daarnaast water- en "stinkproof".

Naast design en gebruiksvriendelijkheid staat duurzaamheid bij WOOFRZ hoog in het vaandel. Ook zijn al onze producten van niet-dierlijk materiaal gemaakt en daarmee helemaal vegan. 

WOOFRZ weetjes

❯ De naam WOOFRZ hebben wij bedacht, omdat onze kleine viervoeter nogal luid kan “woofen” voor zijn kleine formaat.

❯ Levi is sinds hij bij ons is echt onderdeel van ons gezin. Hij was zelfs aanwezig op de fotoshoot van onze bruiloft! 

❯ Al onze producten zijn door onze eigen “WOOFR” Levi uitgebreid getest.