• 30% Korting op bijna alle producten
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending vanaf €60

R E T O U R N E R E N

Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Of heb je de verkeerde maat besteld? Dan mag je het artikel bij ons uiteraard retourneren. Hieronder vind je de voorwaarden voor het retour zenden van jouw aankoop.

Retourtermijn

Indien je, om welke reden dan ook, je online aankoop wilt retourneren moet dit worden aangegeven binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Na annulering heb je 14 dagen om het product retour te sturen.

Retour aanmelden

Neem voordat je een artikel aan ons retour stuurt, altijd eerst contact met ons op via info@woofrz.com. Je ontvangt dan instructies voor het retourneren van je bestelling.

Voorwaarden

Natuurlijk mag je onze artikelen bij je hond aanpassen en bekijken, maar het artikel dient in originele staat te zijn om retour gestuurd te mogen worden. Dit betekent dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is. Let er ook op dat de kaartjes eraan blijven zitten en je het artikel in de originele verpakking terugstuurt. Incomplete, beschadigde of gebruikte artikelen kunnen niet retour genomen worden.

Ruilen

Het is bij ons helaas niet mogelijk om artikelen om te ruilen. Indien je de verkeerde maat of kleur hebt besteld en het artikel wilt omruilen, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Je kan het artikel dat je wilt omruilen aan ons terug sturen. Zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, betalen wij jou het volledige aankoop bedrag terug.

Kosten

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van de retourinstructies die je van ons hebt ontvangen. Bewaar het verzendbewijs goed, totdat de retourzending volledig is afgehandeld. Zendingen die zoekraken kunnen wij niet terugbetalen.

Aankoopbedrag

Indien je het artikel onder bovenstaande voorwaarden aan ons hebt geretourneerd, ontvang je het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van ons terug.